| Home | Aparat terapeutic = KED-B28-TIANSHI | APARAT MASAJ PICIOARE,CIRCULATIE-Multifunction Leg Massager | APARAT PENTRU NORMALIZARE TENSIUNE ARTERIALA,JIAJUN | APARAT OZON-TERAPIE OZON | SWINGER | CREION MAGNETO-PUNCTURA,PUNCTE ACUPUNCTURA | Suplimentele Nutritive Biologic Active,(SNBA),chinezesti | CENTURA MASAJ,TERAPEUTICA...Waist Belt | PLAN MARKETING TIANSHI | PRODUSE BIOLOGIC ACTIVE TIANSHI TIENS | MERIDIANE ENRGETICE PUNCTE ACUPUNCTURA.. REFLEXOTERAPIE | TIANSHI VIDEO | CONTACT | REFLEXOLOGIE MERIDIANE ENERGETICE TCM BAGUA ROATA VITAMINE CHIROPRACTICA | LISTA, PRETURI, PRODUSE SANATATE TIANSHI, APARATE, COMENZI

Suplimentele Nutritive Biologic Active,(SNBA),chinezesti

TIANSHI-sanatate

    Suplimentele Nutritive Biologic Active,(SNBA),chinezesti,    ale Corporatiei TIANSHI
 
                     REZULTATE EXTRAORDINARE IN CERCETARE. 
 
Unele cercetari extraordinare din ultimii ani, sparg conceptiile traditionale, la fel si a unor cauze a bolilor actuale foarte raspândite (boli cardiovasculare, tumori, boli endocrine, SIDA, etc.)
Conform datelor Organizatiei Mondiale de Sanatate Publica , cea mai raspândita infecte din lume este Tricomonaza si aceasta boala intra-deva foarte adesea decurge neobservata: la femei uneori apar colpite in forma corosiva, iar barbatii in genere nu observa boala lor. Tricomonaza creeaza (formeaza) in vasele sanguine a organelor genitale trombe, pe urma carora, fara a-si da seama de boala pe care o are, barbatul afla deodata ca e impotent. Toate acestea se intampla din cauza vaginitei tricomonazice (cunoscuta ca stimulentul tricomonazei semivenerice).
Putini stiu ca, caria dentara care ne chinuie atat de des la fel ca si paradontoza - este de fapt Tricomonaza bucala (Tricomonas elongata), pentru ca aceste boli apar din cauza Tricomonazei bucale. Si in sfarsit, gastrita si ulcerul - Tricomonaza gastrointestinala.
Controlul pungilor gingivale la o grupa de pacienti de la o clinica stomatolgica intre varstele de 21 si 82 de ani a confirmat prezenta la toti pacientii a tricomonaziei bucale, inclusiv sub forma de colonii. In continuare au fost controlate femei in varsta de 16-58 ani pentru tricomoniazia vaginala. S-a dovedit ca toate femeile sunt purtatoare ale acestei boli. A fost testat sângele de la un grup mare de oameni din diferite regiuni ale Rusiei in vârsta de 10-69 ani. Intre ei erau medici si oameni de afaceri, lucratori si cercetatori stiintifici, jurnalisti si astronauti. Testarea sângelui a aratat prezenta Tricomonazei la toti pacientii.
Oncologia contemporana se bazeaza pe conceptia unificatoare a urmatoarelor teorii, ca: viruso- genetica cancerigena, oncogena imunologica, metabolica si altele. Ideea acestei conceptii este in faptul ca celulele noastre sub actiunea diferitilor factori pot sa se "transforme" in celule tumorale, ce sunt in stare sa omoare chiar omul. Când boala da de stire si este depistata tumoarea, de fapt trebuie sa luptam nu cu agentul patogen ci cu propriile ei celule. Cu asta se si ocupa oncologii. Rezultatele unei asemenea lecuiri sunt cunoscute. In Rusia, in anul 2000, dupa presupunerile specialistilor oncologi, ea trebuia sa ajunga la 26%. Cu alte cuvinte, numai 1 din 4 persoane poateu sa spere la tratare.
Sub termenul de tratarea bolnavilor se intelege puterea lor de a trai înca 5 ani dupa interventia medicala.
In 1989, in Rusia s-a descoperit agentul biologic patogen al cancerului, infarctului si al SIDA. Acesta este TRICOMONAZA. Autorul descoperirilor T.I.Svicoeva a efectuat nenumarate cercetari stiintifice in institutele de elita, care au aratat ca celula tumorala nu este altceva decât parazit unicelular. In acest fel a fost dovedit ca, cancerul (racul) si infarctul sunt boli parazitare , iar SIDA - supraparazitara, pentru ca agentii patogeni sunt, Tricomonaza - parazit al omului si virus imunodeficitar al omului (VIO) - parazitul Tricomonazei.
Daca in organe si tesuturi se formeaza colonii tricomonazice, oncologii le numesc tumori, dar daca aceasta se întâmpla in vasele sanguine, atunci cardiologii le numesc trombi. Daca trombii vor astupa vasele cordului, atunci aceasta va fi cauza infarctului - fiind un trist prerogativ al cardiologilor. Dar daca trombii apar in vasele sanguine a organelor genitale- aceasta devine cauza impotentei, dubla tragedie pentru un bolnav care e departe inca de vârsta de 40 de ani. Rapitoarea tricomonaza creeaza noi cuiburi in acele parti ale organelor unde gaseste conditii mai bune. Ea se hraneste nu numai cu diferite sucuri ale omului si microbi ci si cu celulele tesutului si ale sângelui; cu toxinele sale slabeste si scade mobilitatea spermatozoizilor, ii fagociteaza ( ii mananca), si devine cauza sterilitatii barbatilor si a femeilor.
In organismul uman paraziteaza trei tipuri de Tricomonaze  : bucala,  intestinala si  vaginala.
Acest parazit are trei stadii de existenta: - flagelar, ameboid si chistic. Fiind asexuat autofecundat,microorganism unicelular, tricomonaza la fiecare dividere da si o celula aparte, o noua specie, adica fiecare celula noua care apare este cu ceva, diferita de celelalte anterioare. Acesta este unul din principalele motive pentru care imunitatea nu reactioneaza la Tricomonaze. Tricomonazele disociaza zaharurile cu ajutorul fermentului prelucrat de ele - hexochinaza( texochinaza ). Ca rezultat al acestor prelucrari, apare putina energie si mult acid lactic. Prin acesta se raspandeste agresivitatea lor: luând de la om necesarul substantelor nutritive si zaharurile, ele acidifiaza organismul care este apt si gândit pentru reactii bazice. De aceea oncologii au enumerat pana la 200 de specii diferentiate si multe mii de specii neidentificate, si care nu se aseamana unele cu altele.
Deci, cancerul - unic, are o etiologie comuna, adica cauza unica de aparitie - TRICOMONAZA.
Ceilalti factori sunt: ecologia si deprinderilor negative - situati pe locul 2
Celulele maligne - sunt una din formele de existenta a Tricomonazelor, si care sunt obligate sa treaca in organism sub influenta imunitatii.
Asadar, CANCERUL ESTE TRICOMONAZA IN ULTIMA EI STARE.
Cancerul (racul) este ultimul stadiu a multor boli capatate de om, datorita felului incorect de a trai ( nutritiei incorecte, stressului, ecologiei, actiunii chimice ale medicamentelor- toxice- si a multor alti factori). Omul merge spre cancer mult timp, dar lecuirea este posibila daca creezi in organismul uman un mediu care sa omoare Tricomonazele- adica sa echilibrezi pH organismului pana la 7,0.
Suplimentele naturiste ale Corporatiei "TIANSHI" contin un set de produse unice pentru stoparea efectiva si sugrumarea si respectiv uciderea tricomonazelor si aducerea pH-lui organismului in starea bazica normala. Formulele chineze din plante nutritive nu trateaza nimic; organismul singur trateaza autoimun si natural, normalizând Ph-ul. Aceasta este o hrana cu efecte de insanatosire si tratare !
Suplimentele nutritive au aparut nu mai devreme sau mai târziu decât atunci când a aparut o necesitate neaparata. Începând cu a doua jumatate a secolului nostru, conditiile mediului înconjurator au început sa se schimbe brusc cu o viteza nemaipomenita. In ultimii 20 de ani ecologia a suferit foarte mult. S-au schimbat pamantul, aerul si apa si odata cu ele componenta tuturor celor create de ele si in primul rând produsele alimentare. Cercetatorii stiintifici ai diferitelor tari si de diferite specialitati de la arheologi si istorici pana la biologi, ingineri si medici au devenit receptivi fata de suplimentele alimentare naturale active din diferite surse, numite aditivi alimentari (HA sau NBA). In combinatie cu acesti aditivi alimentari, alimentele actuale se întorc la calitatile gândite de natura. Suplimentele nutritive nu numai ca preîntâmpina diferite boli ci chiar le trateaza pe unele dintre ele.
Suplimentele Nutritive Biologic Active,(SNBA) ale Corporatiei TIANSHI sunt prelucrate pe baza experimentelor de mii de ani, recomandarilor medicinii chineze vechi si contemporane (greselile sunt excluse aici) prelucrate din plante, organisme vii si minerale care cresc, traiesc si se gasesc pe teritoriul chinez.
Suplimentele nutritive respective sunt omologate in circa 100 de tari ale lumii (ex Austria, SUA, Canada, Japonia). Produsele Corporatiei TIANSHI au Certificatul International de Calitate ISO 9002 ( acest certificat subliniaza calitatea foarte înalta a produsului).

INTRATI IN PAGINA DE PRETURI PRODUSE SI APOI COMANDATI...!!

http://alfa7000.tripod.com/id8.html

COMENZI-INTREBARI-INFORMATII-
ADRESA DVS DE MAIL,..NR.MOBIL,.USER..MESSENGER...
  

COMANDA ON-LINE.  INTREBARI..CONTACT..INFORMATII..ADAUGATI IN CHENARUL DE MAI ..SUS.....SCRIETI-VA SI ADRESA DE MAIL.
       TRIMITE-TI,COMENZI..INTREBARI..!!                                
Cind a-ti terminat de complectat formularul,apasati pe : SUBMIT. Daca vreti sa stergeti,sa scrieti din nou,apasati : CLEAR.. 

  
 
 
              SCHEME TRATAMENT PRODUSE TIANSHI