| Home | Aparat terapeutic = KED-B28-TIANSHI | APARAT MASAJ PICIOARE,CIRCULATIE-Multifunction Leg Massager | APARAT PENTRU NORMALIZARE TENSIUNE ARTERIALA,JIAJUN | APARAT OZON-TERAPIE OZON | SWINGER | CREION MAGNETO-PUNCTURA,PUNCTE ACUPUNCTURA | Suplimentele Nutritive Biologic Active,(SNBA),chinezesti | CENTURA MASAJ,TERAPEUTICA...Waist Belt | PLAN MARKETING TIANSHI | PRODUSE BIOLOGIC ACTIVE TIANSHI TIENS | MERIDIANE ENRGETICE PUNCTE ACUPUNCTURA.. REFLEXOTERAPIE | TIANSHI VIDEO | CONTACT | REFLEXOLOGIE MERIDIANE ENERGETICE TCM BAGUA ROATA VITAMINE CHIROPRACTICA | LISTA, PRETURI, PRODUSE SANATATE TIANSHI, APARATE, COMENZI

APARAT OZON-TERAPIE OZON

TIANSHI-sanatate

aparatozon.jpg
APARAT OZON-TERAPIE OZON

 

Viata este limitata si pretioasa, sanatatea este baza oricarei activitati, daca avem un organism sanatos vom avea energie sa ne atingem aspiratiile si idealurile.

In epoca actuala exista o explozie a descoperirilor stiintifice, dezvoltarile stiintifice aducand societatii si omenirii un standard inalt al culturii materiale. Dezvoltarea economica a adus societatii bogatie dar, din pacate, in lumea actuala, datorita cresterii zi de zi a populatiei globului, s-a ajuns la folosirea in exces a resurselor naturale, astfel incat aerul, apa si alimentele au ajuns deosebit de poluate. Speranta in sanatate a omenirii este astazi din ce in ce mai greu de atins.

Fiecare organism viu pentru a-si mentine viata nu se poate dispensa de trei elemente principale: aer, apa si nutrienti.

Aerul este elementul principal pentru mentinerea existentei oricarui organism viu. Daca omenirea este privata de aer in cateva minute va pieri. Daca organismul uman este privat de oxigen se va imbolnavi de diverse boli.

Sursele de poluare ale aerului sunt multiple, in principal fiind: distrugerea structurii naturii, taierea pe scara larga a padurilor, poluarea produsa de gazele de esapament ale automobilelor, gazele si praful produse de intreprinderile chimice, putrezirea gunoaielor plastice - omenirea in acest mediu nu are cum sa respire aer proaspat si sigur. Atunci cand oamenii respira aer poluat cu timpul vor fi afectati, aparand bolile, cum ar fi: bolile cardiocoronariene, bolile respiratorii, bolile alergice ale pielii etc.

Apa este sursa de viata a omenirii, omenirea nu poate exista o singura zi fara apa. Organismul uman este constituit in proportie de 70% din apa. Daca organismul uman pierde 10 % din apa, vor apare manisfestari anormale. Scaderea cantitatii de apa ingerata va produce in primul rand scaderea cantitatii de urina produsa,dupa care va apare concentrarea sangelui - scaderea apei din tesuturile organismului provocand moartea, datorata lipsei de apa, a tesuturilor si celulelor. Cu alte cuvinte, noi trebuie tot timpul sa ingeram o anumita cantitate de apa pentru a ne mentine sanatatea, dar sanatatea organismului uman este influentata in principal de materialele organice si chimice din apa. In prezent, populatia foloseste ca apa potabila , apa din reteaua publica de alimentare, care este dezinfectata antibacterian cu ajutorul clorului, si care poate produce substante cancerigene, cum ar fi compusii halogenati. Cauzele poluarii resurselor de apa sunt foarte multe , in principal mentionam: insecticidele, ingrasamintele chimice, produsele de excretie ale animalelor, detergentii, apa reziduala menajera, apa reziduala industriala, apa reziduala din industria chimica, gunoaiele oraselor, poluarea secundara produsa de bazinele cladirilor civile etc. Folosind timp indelungat apa poluata, organismul uman se va imbolnavi de boli ale pielii, artrita, nevropatie, boli ale rinichilor, dureri de cap, necroze ale picioarelor etc.

Hrana este resursa de energie de care organismul uman nu se poate dispensa, in principal fiind obtinuta din: cereale, vegetale, fructe, peste, carne. Astazi noi promovam hrana ecologica, dar in viata de zi cu zi sunt foarte putine produse cu adevarat naturale, ecologice. Odata cu cresterea populatiei si imbunatatirea conditiilor de viata a crescut si necesitatea zilnica a oamenilor de alimente. In consecinta cultivatorii si crescatorii, pentru a mari productia si a micsora pagubele produse de daunatori, folosesc pe scara larga insecticidele, ingrasamintele, hormonii, antibioticele, substantele de crestere, iar cand oamenii se hranesc cu aceste produse vor ingera mai mult sau mai putin resturi de insecticide, hormoni, antibiotice, bacterii si virusi patologici daunatori organismului uman.

Metoda traditionala de tratare a apei, in nici un caz nu poate sa elimine in totalitate aceste insecticide, fertilizatori, bacterii si virusi. Consumarea timp indelungat a acestor alimente si a apei, va provoca diverse boli, cum ar fi: boli ale sistemului digestiv, boli cardiocoronariene, boli ale pielii, diverse cancere, dezvoltare precoce etc. In concluzie, calitatea aerului, apei si alimentatiei inf1uenteaza direct gradul de sanatate al fiecaruia dintre noi. Noi trebuie sa stim ca, daca nu suntem bolnavi nu inseamna ca suntem sanatosi. Principiul prevenirii este mai important decat tratamentul. Astazi stiinta cunoaste o dezvoltare puternica si rapida, medicina are deasemenea progrese substantiale, nivelul de trai al oamenilor creste pe zi ce trece, dar bolile sunt din ce in ce mai multe. De ce oare se intampla asa? Principalul motiv se datoreaza poluarii mediului inconjurator si calitatii nutrientilor din alimentatie.

Daca vrem sanatate si siguranta fara sa ne neglijam cariera, fiind oraseni care se afla intre ciocan si nicovala, cum putem face sa le avem pe toate? Metoda de rezolvare a acestei dileme, se numeste sterilizatorul bactericid.

Prezentarea succinta a ozonului Ozonul a fost descoperit in 1785 de catre germanul Van Marung, care a observat prezenta lui in aerul proaspat de dupa ploaie si a remarcat mirosul specific de iarba verde. In 1840 alt german Schobein a denumit acest gaz folosind cuvantul grecesc "ozon", ceea ce inseamna "aer proaspat" sau cum s-ar spune in engleza "fresh aer". Formula moleculara a ozonului este O3, greutatea moleculara fiind de 48, adica de 1,5 ori mai grea decat cea a oxigenului, fiind prezent in atmosfera in cantitati foarte mici, fiind un element instabil. In concentratii foarte mici este un gaz aproape incolor si inodor, dar in concentratii mai mari apare mirosul puternic de iarba verde, iar cand aceasta depaseste 15% are culoarea verde deschis.

Ozonul are proprietati antibacteriene, elimina mirosurile neplacute, descompune gazele otravitoare, stopeaza procesul de crestere a bacteriilor, purifica aerul.

In privinta efectelor antibacteriene, el poate scade numarul de bacterii (colibacili, bacilii dizenterici, bacilii tuberculozei) precum si diversi virusi ce se gasesc in aer sau in diverse dispersii.

In plus, datorita faptului ca are diverse proprietati de oxidare si descompunere, poate sa neutralizeze, sa descompuna, sa oxideze diverse noxe cum ar fi: monooxidul de carbon, dioxidul de sulf, hidroxid de sulf, amoniacul, metanul, astfel incat sa elimine toxicitatea si mirosul neplacut al lor.

In mediile cele mai dificile, cum ar fi: pietele de peste, fabricile de hartie, magazinele de produse insecticide, fabricile de cauciuc, fabricile de bauturi, crescatoriile de pasari si de caini, in care exista puternice mirosuri neplacute, ozonul poate elimina cu usurinta aceste mirosuri. Deci, folosirea ozonului in incaperi si in afara lor creste foarte mult calitatea aerului, spre ex.: poate elimina in mare parte monooxidul de carbon, dioxidul de sulf, hidrocarburile din componenta gazelor de ardere ale tevilor de esapament ale automobilelor sau eliberate in atmosfera de catre fabrici. In incaperi, indiferent daca e vorba despre camere de locuit, birouri, sali de conferinte, camere de spital, de hotel, laboratoare, hale de productie, bucatarii, subsoluri, in interiorul automobilelor si WC-urilor, ozonul in stare pura poate purifica acest aer. Ozonul poate elimina efectele nocive ale fumului, precum si a diverselor gaze si poate preveni infectia cu diversi virusi, astfel incat oamenii sa se simta bine cand citesc, scriu, se afla in birouri, sali de conferinta, cerceteaza, se odihnesc sau se refac, ozonul fiind cel mai eficace in mentinerea unei stari de buna dispozitie a oamenilor. Ozonul are un efect benefic major si in mentinerea sanatatii oamenilor. In prezent in Japonia, Europa, America, Australia treptat se impune "metoda de vindecare cu ajutorul ozonului", adica respirarea in timp indelungat a aerului cu ozon in stare pura, bogat in ioni negativi, ingerarea sau spalarea cu apa tratata in prealabil cu ajutorul ozonului.

Aceasta metoda foloseste proprietatea speciala a ozonului de a oxigena si curata sangele, de a activa functiile celulare, de a descompune antibioticele, steroizii, neavand efecte secundare, dar avand efecte antiinflamatorii, de calmare a durerii, de dezintoxificare, dezalcoolizare, obtinand efecte de prevenire a bolilor (inclusiv a cancerului), de tratare si infrumusetare.

In concluzie, ozonul este cea mai mare binefacere pe care ne-a dat-o natura. Noi nu numai ca nu trebuie sa-l distrugem cu excesele noastre, sau sa ne multumim cu refacerea stratului de ozon din atmosfera, dar trebuie sa aprofundam cunoasterea si folosirea lui astfel incat sa pastram pentru totdeauna muntii inverziti, apele pure curgatoare, parfumul pamantului proaspat, ca istoria omenirii sa continue pentru alte multe mii de ani.

Cele opt functii ale ozonului
OMOARA COMPLET BACTERIILE ,
STERILIZARE DEOSEBIT DE PUTERNICA , 
MENTINE COMPLET PROSPETIMEA ,
ELIMINA MIROSURILE DE MUCEGAI SI ALTE MIROSURI NEPLACUTE ,
PURIFICA INSTANTANEU ,
EFECT PUTERNIC DE ELIMINARE A CLORULUI ,
EFECT PUTERNIC DE INALBIRE , 
CONTRIBUIE LA MENTINEREA SANATATII .

Proprietatile antibacteriene, de sterilizare, de mentinere a prospetimii

Ozonul poate oxida si descompune urmele de insecticide, ingrasaminte, hormoni, antibiotice din vegetale, fructe, peste, carne si poate elimina colibacilii, streptococii, bacilii dizenteriei, virusii hepatitei A si B, precum si alte bacterii si virusi cu efect nociv asupra organismului uman. Puterea de penetrare a ozonului in vegetale, fructe, peste, carne ajunge pana la 5 - 10 cm, (efectul antibacterian si de dezintoxificare ajunge pana la 99,5 %), in acelasi timp asigurand mentinerea prospetimii, igiena, siguranta alimentelor (in mod special in cazul vegetalelor, fructelor, ciupercilor, pentru peste si carne) astfel incat sa nu fie distrusa structura nutrientilor din alimente.

Elimina mirosurile neplacute, clorul, curata si albeste

Ozonul poate oxida, descompune si neutraliza rapid si complet diverse mirosuri neplacute din aer si apa (mirosul de fum, de mucegai, de vopsea). Poate purifica apa potabila cu continut de clor, fier, mangan sau alti compusi organici nocivi organismului uman ( nitrati si nitriti ), astfel incat aerul si apa sa fie mai pure, mai curate, mai sigure de folosit. In plus, poate oxida diversi pigmenti nocivi avand efect de decolorare si albire.

Efectele de mentinere a sanatatii

Folosirea timp indelungat a apei bogate in ozon pentru spalarea capului poate elimina matreata, astfel incat parul sa fie negru inchis, sa straluceasca, stimuland regenerarea parului. Spalarea constanta cu apa bogata in ozon poate imbunatatii starea fizica, activa functiile celulare, stimula metabolismul; poate trata leucorea la femei, bolile sexuale, bolile de piele cum ar fi: exemele, diversele mirosuri neplacute ale corpului, tricofitia, eczemele cronice; poate imbunatatii igiena femeilor in perioada fiziologica; previne imbatranirea pielii, protejeaza, infrumuseteaza si albeste pielea, eliminand punctele negre, pistruii, acneea si cosii.

Spalarea saptamanala timp indelungat de 4 - 5 ori ajuta la slabirea in greutate. In cazul rinitei alergice, rinitei cronice, folosirea timp de 3 pana la 7 zile produce efecte vizibile. In cazul artritei reumatice are efecte terapeutice destul de vizibile. Ingestia timp indelungat a apei tratate cu ozon are efecte terapeutice foarte bune in cazu1 bolilor de ficat si a diabetului. Ozonul poate opri proliferarea celulelor canceroase, are efecte antiradiatii. Ozonul intr-o anumita concentratie poate intr-un timp foarte scurt sa omoare virusii hepatitei, precum si virusii diverselor boli sexuale.

Folosirea ozonului pentru imbaiere, mentinerea frumusetii si pastrarea sanatatii

Ozonul are un efect oxidant deosebit de puternic fiind recunoscut in intreaga lume ca un bactericit cu spectru larg deosebit de eficace. Puterea de oxidare este dubla fata de cea a clorului, omoara bacteriile cu o viteza de 600 pana la 3000 de ori mai mare decat cea a clorurii, reusind sa omoare bacteriile in doar cateva secunde.

Ozonul elimina materiile ce blocheaza porii, astfel incat pielea sa fie mai alba, mai stralucitoare, mai catifelata, prevenind imbatranirea pielii, stimuland circulatia sanguina si metabolismul, activand functiile celulare, asigurand necesarul complet de oxigen in tesuturile extremitatilor organismului. Poate prevenii diverse boli, elimina oboseala cu rapiditate, dezintoxifica si dezalcoolizeaza, ajuta destul de mult la refacerea dupa diverse boli de piele, stimuleaza cresterea ratei de folosire a oxigenului in tesuturile organismului. Ozonul mai poate elimina mirosul propriu al parului, precum si mirosul de sampon. Omoara bacteriile patologice, contagioase, ce se gasesc pe par si scalp, avand astfel efect in mentinerea sanatatii si frumusetii.

Baia cu ozon (terapia apei) poate imbunatatii, ameliora sau vindeca diverse boli. Folosirea indelungata are efect benefic pentru marea majoritate a bolilor.

1.are rol in dilatarea vaselor de sange, scade colesterolul, previne hipertensiunea, arterioscleroza, precum si simptomele asociate bolilor de inima;
2.elimina toxinele acumulate in ficat si rinichi, asigurand functiile normale ale ficatului si rinichilor; 
3.stimuleaza metabolismul, ajusteaza secretia endocrina si asigura functia normala pararenala a glandei pituitare, eliminand blocajele in menopauza si andropauza; 
4.activeaza circulatia sanguina si refacerea musculara, asigurand refacerea rapida in urma oboselii cauzate de efort sportiv si munca, avand efect pentru durerile de umar si gat precum si in cazul, membrelor reci;
5.accelereaza eliminarea toxinelor din organism astfel incat acesta sa-si mentina sanatatea;
6.folosirea cu regularitate o data sau de mai multe ori pe zi, are efecte remarcabile si daca se mai si trateaza zilnic cu ozon aerul, apa potabila si alimentele, ameliorarea starii de sanatate va fi vizibila zilnic; 
7.asigura relaxarea completa a pielii, a muschilor si a creierului.

Baile cu ozon ajuta in cazul urmatoarelor afectiuni :
1.medicina interna : tuberculoza, dispepsie, oboseala excesiva, amorteala, hipertensiune, reumatism, boli de inima, boli ale rinichiului, prolaps al stomacului, anemie, diabet, uremie, raceli, migrene, afectiuni sexuale la barbati – cresterea potentei ;
2.ginecologie : dismenoree, inflamatia mucoasei uterine, ulceratiile vaginului, blocaje ale menopauzei, are un efect, bun de prevenire si tratare in cazul bolilor sexuale, infectii microbiene ; 
3.dermatologie : exeme, picior Hong Kong, tricofitie, miros urat sub brat, mancarimi ale pielii, inflamatii alergice ale pielii, mana omului bogat, piele descuamata si uscata, psoriazis, cancer de piele ; 
4.cosmetica : pistrui, petele datorate folosirii produselor cosmetice, piele intunecata, diverse pete si puncte, previne imbatranirea, maseaza, produce scaderea in greutate.

Atentionari in cazul folosirii ozonului pentru imbaiere: 
1.recipientul (este de preferat un recipient din lemn), temperatura apei va fi cea preferata pentru imbaiere ( 37 pana la 41 de grade), nivelul apei, cu persoana in recipient, va fi sub nivelul inimii; 
2.se pune in functiune sterilizatorul bactericid, va fi lasat sa functioneze singur timp de 10 minute , iar in timpul imbaierii va fi lasat sa functioneze pana la terminarea operatiunii; 
3.in timpul imbaierii se sade in recipient si se respira adanc. Daca metoda este corecta, portiunea de corp care se afla deasupra nivelului apei va transpira abundent, porii se vor dilata foarte mult, iar portiunea de corp de sub apa si de la suprafata apei va respira ozon, fiind stimulate terminatiile nervoase din piele, activat metabolismul (functia endocrina) producand un efect reflex al sistemului nervos central si eliminarea toxinelor in afara organismului prin intermediul porilor; 
4.dupa imbaierea unei jumatati a corpului timp de 15 minute se poate continua imbaierea inca 10 - 15 minute in orice pozitie;
5.inainte de terminarea imbaierii se usuca corpul cu un prosop, dupa iesirea din cada nu se va circula cu picioarele goale, ci se vor incalta sosete sau papuci;
6.dupa imbaiere transpiratia va continua, aceasta se va sterge neaparat si se va imbraca o haina in plus pentru a nu raci, in nici un caz nu se va sta in fata ventilatorului sau a curentului de aer rece; 
7.pentru a preveni refularea apei inapoi in aparat acesta va fi asezat intr-un loc mai ridicat fata de nivelul apei;
8.copiii sub varsta de 3 ani, trebuie sa evite pe cat posibil baile de ozon; 9.dupa imbaiere, apa poate fi refolosita pentru spalarea hainelor, udarea florilor sau pentru spalarea pe jos;
10.persoanele care au lipsa de oxigen sau anemie, la inceputul baii de ozon vor avea ameteli, senzatii neplacute. In acest caz mai intai se va ozona 20 de minute dupa care se va inchide aparatul si se va incepe imbaierea.

Aplicatii practice ale aparatului :
-purificarea si sterilizarea apei – elimina compusii chimici , elimina colibacilii, streptococii, bacilii dizenteriei, virusii hepatitei A si B, precum si alte bacterii si virusi cu efect nociv asupra organismului uman, iar apa va avea un PH > 8 ,
-folosirea apei la prepararea hranei – mancare, ceai, cafea ,
-eliminarea substantelor nocive sanatatii din alimente ( carne, peste, oua, branza ), vegetale , fructe, cereale ( orez ),
-sterilizarea aerului din incaperi,
-sterilizarea laptelui, bauturilor alcoolice ( vin , tuica, etc. ),
-patrarea timp indelungat a florilor taiate,
-elimina mucegaiurile si mirosurile neplacute din incaperi,
-pastreaza si mentine sanatatea corpului – bai corporale, 
-purificarea tigarilor – eliminarea gudronurilor.

INTRATI IN PAGINA DE PRETURI PRODUSE SI APOI COMANDATI...!!

http://alfa7000.tripod.com/id8.html

COMENZI-INTREBARI-INFORMATII-
ADRESA DVS DE MAIL,..NR.MOBIL,.USER..MESSENGER...
  

COMANDA ON-LINE.  INTREBARI..CONTACT..INFORMATII..ADAUGATI IN CHENARUL DE MAI ..SUS.....SCRIETI-VA SI ADRESA DE MAIL.
       TRIMITE-TI,COMENZI..INTREBARI..!!                                
Cind a-ti terminat de complectat formularul,apasati pe : SUBMIT. Daca vreti sa stergeti,sa scrieti din nou,apasati : CLEAR.. 

  
 
 
              SCHEME TRATAMENT PRODUSE TIANSHI