| Home | Aparat terapeutic = KED-B28-TIANSHI | APARAT MASAJ PICIOARE,CIRCULATIE-Multifunction Leg Massager | APARAT PENTRU NORMALIZARE TENSIUNE ARTERIALA,JIAJUN | APARAT OZON-TERAPIE OZON | SWINGER | CREION MAGNETO-PUNCTURA,PUNCTE ACUPUNCTURA | Suplimentele Nutritive Biologic Active,(SNBA),chinezesti | CENTURA MASAJ,TERAPEUTICA...Waist Belt | PLAN MARKETING TIANSHI | PRODUSE BIOLOGIC ACTIVE TIANSHI TIENS | MERIDIANE ENRGETICE PUNCTE ACUPUNCTURA.. REFLEXOTERAPIE | TIANSHI VIDEO | CONTACT | REFLEXOLOGIE MERIDIANE ENERGETICE TCM BAGUA ROATA VITAMINE CHIROPRACTICA | LISTA, PRETURI, PRODUSE SANATATE TIANSHI, APARATE, COMENZI

APARAT PENTRU NORMALIZARE TENSIUNE ARTERIALA,JIAJUN

TIANSHI-sanatate

jia jun,prot.energetica,antidurere,hipertensiune,
jiajunaparatantidurereprotectiesirefacereauraenergetica.jpg
perie bioenergetica,trusa prim ajutor

Aparatul Piaptănul TIANSHI a fost realizat in urma unor studii ce au durat 12 ani, si imbina traditia acupuncturii chinezesti veche de mii de ani cu tehnica moderna a magnetilor de mare energie de unde se mai numeste si acupunctura fara ac sau acupunctura verde. Aparatul este prima realizare internationala in domeniu si ocupa primul loc pe piata aparaturii medicale, in anul 1996 la Expozitia Inventiilor de la Beijing a obtinut medalia de aur, in anul 1997 de la prima editie a targului “Einstein” a obtinut de asemenea medalia de aur, deasemenea de la FDA Statele Unite, de Germania, Elveţia, Franţa, Federaţia Rusă şi Thailanda.

Aparatul are 8 functii principale
1) Imbunatateste rapid microcirculatia sanguina.
2) Elimina inflamatiile, inlatura durerea rapid.
3) Calmeaza (efectul este rapid)
4) Detoxifiaza rapid.
5) Scade rapid lipemia din sange.
6) Adjustare bivalenta-scade tensiunea arteriala.
7) Activeaza celulele creierului.
8) Desfunda si activeaza meridianele.

Caracteristici principale
1) Tehnologie moderna si inovatoare.
2) Acupunctura verde a secolului XXI.
3) Efectul este rapid.
4) Tratamentul se poate face pe zone intinse, nu numai pe punctele de acupunctura.
5) Usor de folosit, usor de purtat.

Modalitati de tratament:
1) Prin presopunctare. 
Prin masare. 
3) Scanare. 
4)Impulsuri
5) Combinat.

Se va apasa cu putere cu varful presopunctorului atat cat poate suporta pacientul. Presopunctarea se va face timp de 1-3 minute rotind presopunctorul in sensul invers al acelor de ceasornic. 

Cu presopunctorul PIAPTĂNUL TIANSHI rezultatele apar dupa numai 3 minute in tratamentul unor afectiuni ca: hipertensiunea arteriala, dureri de cap si de dintii, sau de reumatism, dureri lombare, prezbitism.

Aparatul pentru normalizarea tensiunii arteriale JIAJUN Mod de utilizare al aparatului

1. Reducerea tensiunii

Folosind acest aparat în tratarea hipertoniei se pot utiliza 4 moduri de tratament. Recomandăm să vă măsuraţi tensiunea înaintea folosirii aparatului, după şedinţă trebuie să vă odihniţi 10min şi vă măsuraţi tensiunea pentru a putea compara. De obicei tensiunea scade cu 10 – 30 de unităţi. Folosind aparatul timp de 15 –20 de zile se poate stabiliza tensiunea.

Atenţie: În timpul măsurării tensiunii şi în timpul tratamentului nu trebuie să vorbiţi, deoarece acest lucru poate duce la o măsurare incorectă şi puteţi să nu obţineţi rezultatul dorit.

Modalitatea de tratament nr.1 (influenţa asupra zonei capului)

Aparatul de normalizat tensiunea se aplică cu presiune potrivită cu cei 21 de dinţi terapeutici pe pielea corpului. Nu este neapărată nevoie să se acţioneze asupra punctelor de tratament pentru a obţine efectul, este suficient să se efectueze mişcările de pieptănare, conform instrucţiunilor.

Metode de realizare:

(Pentru a folosi aparatul trebuie controlată curăţenia mâinilor, se recomandă spălarea cu atenţie a mâinilor înainte de folosirea aparatului).

Metoda nr. 1 Ţinem cu o mână aparatul de inelul metalic şi efectuăm în zona capului mişcări asemănătoare cu pieptănatul, în sus şi în jos. Efectuăm aceste mişcări timp de 3 minute cu 20 – 30 de mişcări pe minut. Este necesar ca dinţii terapeutici să fie în contact ferm cu pielea capului.

Metoda nr. 2 Ţinem cu o mână aparatul de inelul metalic, apăsăm cu dinţii pe marginea din faţă a părului şi cu o viteză de 20- 30 mişcări de pieptănare pe minut, mişcăm aparatul în lungul liniei mediane (centrale) a capului spre marginea de jos a părului. Efectuăm mişcările timp de 3 –5 minute. Cu ajutorul acestei metode se poate elimina durerea de cap, ameţeala etc.

Folosind metodele expuse mai sus, minim de 3 ori pe zi , se poate obţine reducerea tensiunii sanguine. Tensiunea poate fi redusă cu 10 – 30 unităţi, de asemenea se poate trata durerea de cap şi ameţeala. Dacă aparatul este folosit de persoane sănătoase cu tensiune sanguină normală, tensiunea acestora se menţine la normal şi nu scade. De asemenea apare o senzaţie de vigoare şi minte clară.

Modalitatea de tratament nr. 2 (folosind degetele de la mâini)

Deplasaţi degetul cinci al uneia dintre mâini într-o parte, luaţi inelul de metal, degetul cinci al celeilalte mâini se depărtează şi el, vârfurile degetelor îndreptaţi-l spre abdomen , amplasându-le deasupra dinţilor.
Se apasă ferm pe corp şi se menţine timp de 3-5 minute.
Se recomandă zilnic de cel puţin trei ori pe zi.

Această metodă cu ajutorul puterii electromotorii apărute, potenţialul celulelor peretelui muscular al arterelor este readus repede la normal, elimină convulsiile, dilată vasele sanguine, şi scade tensiunea sanguină.

Modalitatea nr, 3 Reducerea tensiunii (acţiune în zona inimii)

Cu o mână se ia aparatul de inelul de metal, se apasă ferm dinţii terapeutici pe corp în zona inimii. A se folosi zilnic cel puţin de trei ori, timp de 3-5 minute. Această modalitate este deosebit de eficientă în tratarea hipertoniei şi este în acelaşi timp pregătită pentru pacienţii care suferă de stenocardie, au senzaţii de jenă în piept, cât şi în afecţiunile cardiologice şi ale arterelor venoase.

Deoarece acest aparat este presat în zona inimii, poate apărea un circuit închis în acea zonă, cate elimină convulsiile coronare, reduce efortul inimii. Dispozitivul este foarte eficient în tratamentul afecţiunilor mai sus amintite, iar folosirea regulată a acestuia conduce la rezultatul dorit.


Modalitatea de tratament nr.4 Reducerea tensiunii (acţiune asupra zonei încheieturii mâinii)

Cu o mână se ia aparatul de inelul metalic, apoi se apasă dinţii terapeutici pe încheietura mâinii şi se menţine aşa timp de 3-5 minute.
(Aparatul trebuie amplasat la 6,6cm deasupra liniei încheieturii între doi muşchi, astfel poziţionându-l pe zona punctelor de acupunctură).
Această metodă este foarte eficientă în tratarea directă a hipertoniei, dar şi a stenocardiei şi tahicardiei. Folosind-o timp îndelungat se poate obţine un efect mult mai bun.

INTRATI IN PAGINA DE PRETURI PRODUSE SI APOI COMANDATI...!!

http://alfa7000.tripod.com/id8.html

COMENZI-INTREBARI-INFORMATII-
ADRESA DVS DE MAIL,..NR.MOBIL,.USER..MESSENGER...
  

COMANDA ON-LINE.  INTREBARI..CONTACT..INFORMATII..ADAUGATI IN CHENARUL DE MAI ..SUS.....SCRIETI-VA SI ADRESA DE MAIL.
       TRIMITE-TI,COMENZI..INTREBARI..!!                                
Cind a-ti terminat de complectat formularul,apasati pe : SUBMIT. Daca vreti sa stergeti,sa scrieti din nou,apasati : CLEAR.. 

  
 
 
              SCHEME TRATAMENT PRODUSE TIANSHI